Sistem educațional centrat pe copil -

care promovează nevoile individuale ale acestuia

Programuri educative << Aflați detalii

Explorăm împreună

Suntem activi

 • Siguranță

  prin mediul de învățare
 • Un mediu stimulator

  din punct de vedere fizic și psihologic
 • Varietate

  de materiale și sarcini
 • Situații adecvate

  pentru etape de dezvoltare corespunzătoare

Recenzii

Tatiana Taniusha

Suntem in cea de a doua saptamina de cind frecventam Giraffe Mini-club si va pot spune cu siguranta ca il recomandam din suflet. Copilul s-a adaptat din prima, fiind abia trecut de 2 ani totusi cred ca e ceva miraculos. Doamna Svetlana e un educator de nota 10 . Ambianta placuta, activitatile bine structurate precum si numeroasele jucarii educative sunt elementele de baza care ii ajuta pe copii sa se ataseze de aceast centru educational, evident in simbioza cu profesionalismul doamnei Svetlana. Am mers si cu primul copil inainte de a frecventa gradinita de stat, pina si acum isi aduce aminte de Giraffe si vrea acolo!!!

Doina Harea

Mulțumim din suflet pentru grijă și respect,@GiraffeMini-club este un mediu de învățare Sigur!!! Ați adaptat totul la necesitățile copiilor,bravo !!!

Ma Rihana

Multumesc pentru munca depusa, pentru serenitatea care o creati in gradinita dumneavoastra , pentru activitatile si grija care o aveti pentru boboceii nostri !

Ольга Лихутова

Это место, куда мы ходим с большим удовольствием ! Веселая компания, новые друзья и интересные занятия ! Спасибо, Светлана, за Ваши старания !

Sîrghi Emilia

Recomand cu drag acest club pentru pici,fetiței mele tare ii place,astăzi a iesit ultima și cu lacrimi ca nu vrea acasă.

Carolina Leon

Recomand cu placere! Dna Svetlana este educatoare de nota 10.

Elena Tofan

Copilul este foarte entuziasmat cand mergem la Giraffe mini - club! Jocuri si activitati educative ce contribuie la dezvoltarea abilitatilor motrice si cognitive. Multumim mult dnei Svetlana pentru abnegatie si inalt profesionalism!

Un centru de dezvoltare minunat pentru copii. Activități diferite și interesante.Jucarii calitative. Doamna Svetlana un profesor de nota 10 care găsește contact cu fiecare copil.

Cel mai preferat loc al fetiței mele❤️activități interesante și distractive, o atmosfera calda și prietenoasa! Mulțumim doamnei Svetlana pentru grija și iubire! Vom frecventa centrul până la grupa prescolara, cu siguranța!

Galerie

Visele copiilor

 • Îmi doresc o familie MARE MARE
 • Îmi doresc o bicicletă
 • Îmi doresc o familie MARE MARE-2
Giraffe Kids Club 0(79) 522 375
Internet magazin 0(79) 522375